Espol Plastics is als spuitgietbedrijf werkzaam in diverse sectoren. In de afgelopen 30 jaar is er veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen we een breed scala aan spuitgietproducten voor u verzorgen. We hebben een aantal voorbeelden van verschillende sectoren voor u op een rijtje gezet.

Verpakkingen:  In deze branche is kwaliteit en kostenbesparing een speerpunt. Daarom spuitgieten wij onder strenge kwaliteit controle onze producten voor onze klanten. lees meer Door automatisering hebben we afgelopen jaren kostenreductie weten te realiseren. Dit waren ook de eerste spuitgietproducten die bij Espol plastics van de lopende band af kwamen.

 diversedopjeskleinKunststof Endcaps Espol Plastics

 

Interieurbouw: Uiterlijk en kwaliteit spelen in deze sector een hoofdrol. Elk product moet perfectie en functionaliteit uitstralen. Hier kunnen wij als spuitgietbedrijf een hoofdrol in spelen door deze kenmerken te benadrukken in de snelle ontwikkeling en efficiënte verwerking van uw product.

spuitgieten grootKunststof kaas Spuitgieten Espol Plastics

 

Waterbeheersing: Ontwikkeling, functionaliteit, kosten en gewichtsreductie zijn van belang. Hier ligt onze kracht en komen de jaren van ervaring tot zijn recht. In samenwerking met gemeenten, waterschappen en bedrijven zijn enkele creatieve oplossingen gevonden voor problemen die dagelijks in uw omgeving voorkomen.

spuitgieten waterbeheersingSpuitgieten Espol Plastics

 

Kortom, de wereld is onze markt

Chinese concurrentie is voor ons geen bedreiging maar eerder een uitdaging: Espol Plastics voert de automatisering van het productie-proces zo rigoureus door dat we Duitse kwaliteit voor Chinese prijzen kunnen leveren.

Accuratesse, vakmanschap, service gerichtheid in combinatie met een scherpe prijsstelling en levering -indien gewenst- uit voorraad maakt Espol Plastics uw partner in spuitgieten.

 

Voor vragen of opmerkingen :

Of bel met 0299 746 337