Kunststof spuitgieten door een gespecialiseerd bedrijf? Dat laat u over aan Espol Plastics BV. Wij leveren alle mogelijke soorten kunststof spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed scala aan kunststof spuitgiet onderdelen. Wij beschikken over een 400 tons spuitgietmachine, waarmee het productgewicht kan oplopen tot 1,5 kg. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

 

Kunststof spuitgieten | welke producten?

Kunststof spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende kunststof producten kunnen fabriceren. In principe kunnen we alles maken zolang het uit kunststof bestaat, maar de meest gangbare kunststof spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Zoekt u een specifiek kunststof product? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kunststof spuitgieten

 

Kunststof spuitgieten | hoe gaan we te werk?

Met onze jarenlange ervaring kunnen we op het gebied van kunststof bijna alles voor u maken. Wij stippelen voor u het hele project uit. Wij maken ontwerpen, eventueel met behulp van uw werktekening. Uiteraard verzorgen wij het kunststof spuitgieten zelf en we leveren het volledige eindproduct. Alles is in eigen beheer en dat merkt u aan onze scherpe tarieven.

 

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over kunststof spuitgieten? Bel 0299 – 746 337 of stuur een e-mail naar


Voor meer informatie:
Spuitgietwerk, Plastic spuitgieten, Spuitgietbedrijf, Spuitgieterij, Spuitgieten