Geschiedenis

Spuitgietbedrijf Espol Plastics is in 1984 begonnen met 1 werknemer. De heer Jan Smidt was directeur en richtte zich op het spuitgieten met 3 spuitgietmachines. De activiteit bestond voornamelijk uit het spuitgieten van kunststof deksels en pluggen voor de eigen kokerproductie van de Es+Es Groep.

Spuitgieten| Espol Plastics

De 3 spuitgietmachines stonden in een huurpand aan de Loodsweg in Lelystad maar door grotere vraag naar spuitgietproducten werd het al snel te klein waardoor men verhuisde naar Loodsweg 14, direct achter een rondkartonnage-bedrijf.


Het ging allemaal voorspoedig en er kwam steeds meer vraag naar kunststof spuitgietproducten. Daarom waren we genoodzaakt om in 1988 uit te breiden naar inmiddels 8 spuitgietmachines en te verhuizen naar het huidige adres aan de Zeilweg 12.

Spuitgieten oude fotoslide12

 

In het pand aan de Zeilweg kreeg Espol Plastics de kans om zich verder te ontwikkelen als spuitgietbedrijf. Er staan inmiddels 22 spuitgietmachines, produceren we diverse spuitgietproducten van enkele grammen tot 1,5 KG en de plannen liggen al klaar voor de toekomst.

Wij verwelkomen u natuurlijk bij ons bedrijf aan de havenweg 7 in Lelystad.

 

Voor vragen of opmerkingen:

Of bel met 0299 746 337